Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: Центар

Кроз партнерски програм UNDP-a до санације старе школе у Чечави

Крајем 2021. године очекује се Јавни позив за партнерске мјесне заједнице гдје ће Савјет мјесне заједнице Чечава имати прилику кандидовати реконструкцију и санацију зграде старе школе, односно друштвеног дома у Чечави. За ту намјену су већ прибавили предрачун за радове који обухвата замјену крова и нову фасаду у износу од 45.000,00 КМ.

Опширније

Нови Супер КОРТ маркет у Чечави

У Чечави је данас почео са радом СУПЕР КОРТ маркет, најновији у трговачком ланцу компаније „Фруцта Траде“. У току дана већем броју купаца даровани су поклон пакети, док је одређени број производа био укључен у викенд акцију повољних цијена. У склопу маркета ради и РД цаффе пиззериа, а у припреми је радни простор за апотеку чије је отварање најављено ускоро. Радно вријеме маркета и цаффе бара је од 07 до 22 часа радним данима и суботом, а недељом од 08 до 21 час.

Опширније

Самопослуга – ново лице и власник

Промјеном власника и незнатним реновирањем данас центру ради маркет који је добро опремљен, реновиран и који полако враћа старе купце. Маркет је доживио обнову након промјене власника гдје је Промтес продат Натура Вити из Блатнице. Нови власник је инвестирао и опремио старе Промтес маркете широм општине.

Опширније