Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: КУД „Душан Станковић“

Смотра фолклора 19. маја

Велики број страних и домаћих гостију, сва љепота фолклора и богат забавни програм, очекује нас и на овогодишњој смотри фолклора у Чечави, заказаној за недјељу 19. маја.
Не пропустите прилику да се придружите. Видимо се!

Опширније

У Теслићу одржано Светосавско вече фолклора

У Теслићу је, у оквиру обиљежавања Светосавске недјеље, одржано Светосавско вече фолклора. Догађај је приређен 23.01. у Великој сали Дома „Просвјете“, а oрганизатори су били КУД „Душан Станковић“ из Чечаве и СПКД „Просвјета“ из Теслића, уз подршку тамошњих Српских православних парохија.

Опширније

Иза КУД-а још један успјешан радни викенд

Културно-умјетничко друштво „Душан Станковић” из Чечаве исписало је још једно успјешно поглавље у својој књизи догађаја, организујући радни викенд препун активности. Уз учешће чак седамдесет играча извођачког ансамбла, викенд је био испуњен пробама које су се одржавале јуче и данас.

Опширније

Душанови путовали у Блумберг

Протеклог викенда, чланови КУД „Душан Станковић”, путовали су у њемачки град Блумберг на фестивал фолклора. Ову прилику су искористили и да посјетите неколико заиста занимљивих локација у Њемалкој и Швајцарској.

Опширније

Душанови затворили Теслићко љето

У склопу манифестације „Теслићко љето,“ вечерас је одржан незабораван концерт под називом „Чечава своме Теслићу,“ који је приредило Културно-умјетничко друштво „Душан Станковић“ из Чечаве. Овај концерт је уприличен у предивном градском парку у Теслићу и окупио је мноштво заљубљеника у традиционалну и културну баштину.

Опширније

Добра сарадња са Београдом са преко 100 играча одржаће час јавне пробе у суботу, док у недјељу Душанови одлазе у Хрватску на међународни фестивал фолклора

Заједно за умјетничким руководиоцен из Београда за Душанове у суботу час јавне пробе, те одлазак у Хрватску на смотру фолклора

Опширније