Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: Мјесна заједница

Позив на други форум грађана

Други форум грађана МЗ Чечава, гдје ћемо имамо прилику заједно одлучити у којем смјеру уложити додатних 40 000КМ кроз пројекат УНДП и Општине Теслић, одржаће се у недјељу 14. маја у Горњој Чечави са почетком у 12 часова.

Опширније

Збор у Чечави – петак 19, субота 20. и недјеља 21. август

На четвртој сједници Савјета мјесне заједнице Чечава, на којој су присуствовали Мјесна борачка организација, Мјесно удружење пензионера и чланови локалних удружења, утврђен је датум предстојећег народног збора и договорене активности на омасовљвању истог.

Опширније

Савјет МЗ: Завршена санација пута и мостова од стране Д.О.О Предо Градња

Избором новог Савјета МЗ Чечава једна од првих одлука је била успостављање сарадње са фирмом „Предо Градња“ која је у том тренутку имала уговор за одржавање и чишћење корита ријеке Јаворове, Трноваче и Мале Укрине.  У разговору са фирмом закључили смо да је фирма Предо Градња и те како заинтересована за коректну сарадњу са нашом мјесном заједницом јер је период реализације ових радова био јако дугачак и захтјевао превоз велике количине тешког терета преко мостова и путева кроз нашу Чечаву.  Једна од првих заједничких одлука је била санација неколико некатегорисаних путева мајданом  те нам је фирма Предо Градња на располагање дала машине потребне за насипање и затезање макадамских путева.

Опширније

Одржан Збор грађана

Дана 26. децембра 2021. године одржан је збор грађана у Горњој Чечави. Након скоро пуне деценије грађани су напокон имали прилику састати се и попричати о проблемима у селу, а Савјет МЗ Чечава изнјети план за 2022. годину. Један од најважнијих проблема јесте непостојање или неуређеност грађевиснких одбора по засеоцима. Тако је једна од тачки дневног реда и била „Обнова грађевиснких одбора“

Опширније

Одржана прва сједница Савјета МЗ са начелником и представницима општинске управе

Данас је у просторијама Мјесне заједнице одржана прва сједница Савјета МЗ са начелником општине Теслић Миланом Миличевићем и члановима општинске управе коју су чинили Стефан Видовић и Драган Станојевић.

Опширније

Извршена примопредаја дужности Савјета МЗ Чечава али не и архива мјесне заједнице

Јуче је извршена примопредаја дужности Савјета МЗ Чечава. Овом приликом предани су кључеви и печат Мјесне заједнице новоизабраном предсједнику, али не и инвентар и архива, који тек треба да се утврде и доведу у ред.

Опширније