Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: ПД Визант

Визант организује поход на Бјелашницу, Лукомир и Крвавац

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава у Суботу и Недјељу 04 и 05.11.2023.организује дводневни поход на планину Бјелашницу и њена два врха Обаљ(1896м.н.в.), Крвавац(2062м.н.в.) ,као и посјету селу Лукомир(1495м.н.в.) ,селу које је смјештено на највећој надморској висини на територији БИХ. 

Опширније

Визант организује дводневни поход на планину Волујак

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава у суботу и недјељу, 7. и 8.10.2023. године, организује дводневни поход на планину Волујак и његова три врха: Лица – сјеверни врх (2111м н.в.), Лица – јужни врх (2153м н.в.) и Коту 2041.

Опширније

ПД Визант: Планинарски излет на Љубушу

Љубуша је планина која се налази између Дувањског, Косног, Равањског поља и Раме. Према југу се простире до Вран планине, према истоку и сјевероистоку до Радуше, а према западу и сјеверозападу граничи с Дувањским пољем.

Опширније

Успон на Лелију и Трескавицу / Фото: Бранислав Радишић

Визант освојио врхове Херцеговине

Први овогодишњи дводневни поход, чланови планинског друштва Визант из Чечаве, су имали на двије планине чији врхови прелазе висину изнад 2000 м.н.в. Као и у предходном периоду, трудили су се да што више препјешаче, па су тако за два дана прешли готово 50 километара и освојили 8 врхова изнад 2000 м.н.в.

Опширније

Визант обиљежио пету годишњицу

Јуче је планинарско друштво Визант, поводом пете годишњице оснивања, организовало шетњу најљепшим предјелима Чечаве. Око двије стотине планинара из двадесет клубова пјешачило је уређеном стазом дужине дванаест километара, попевши се на Краљичино Брдо и Високу Главицу. 

Опширније

ПД Визант организује планинарски излет под називом „Најљепшим предјелима највећег села у Српској”

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава поводом пете године постојања, у Недјељу 26.03.2023. организује планинарски излет под називом „Најљепшим предјелима највећег села у Српској“

Опширније

ПД Визант врши упис нових чланова

Планинарско друштво „Визант 74274″Чечава, у периоду од 1. до 15. јануара, врши обнову чланства и упис нових чланова за 2023 годину. Тим поводом, Управни одбор Друштва позива све заинтересоване планинаре као и оне који имају намјеру да то постану, да нам се придруже како би заједно и ову годину испунили незаборавним успоменама кроз путовања, весела дружења и посјете мјестима која само планинари имају привилегију да виде.

Опширније