Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: ПД Визант

Визант обиљежио пету годишњицу

Јуче је планинарско друштво Визант, поводом пете годишњице оснивања, организовало шетњу најљепшим предјелима Чечаве. Око двије стотине планинара из двадесет клубова пјешачило је уређеном стазом дужине дванаест километара, попевши се на Краљичино Брдо и Високу Главицу. 

Опширније

ПД Визант организује планинарски излет под називом „Најљепшим предјелима највећег села у Српској”

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава поводом пете године постојања, у Недјељу 26.03.2023. организује планинарски излет под називом „Најљепшим предјелима највећег села у Српској“

Опширније

ПД Визант врши упис нових чланова

Планинарско друштво „Визант 74274″Чечава, у периоду од 1. до 15. јануара, врши обнову чланства и упис нових чланова за 2023 годину. Тим поводом, Управни одбор Друштва позива све заинтересоване планинаре као и оне који имају намјеру да то постану, да нам се придруже како би заједно и ову годину испунили незаборавним успоменама кроз путовања, весела дружења и посјете мјестима која само планинари имају привилегију да виде.

Опширније

ПД Визант добило првог цертификованог водича

Јуче је, након осмодневне обуке, Александар Дакић, предсједник Планинарског друштва Визант, положио лиценцу за водича 3. категорије – водичи оспособљени за вођење група у љетњим условима по планинама високим до 3600 м/нв.

Опширније

Пјешачење Растушом поводом четвртог рођендана планинарског друштва Визант

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава поводом четири године постојања, у недјељу 27. марта, организује пјешачење селом Растуша са посјетом Растушкој пећини. 

Опширније

ПД Визант на Грмечком маршу у знак сјећања на славне партизанске дане

Традиционални 11. Грмечки марш, односно успон на Црни врх, највиши врх планине Грмеч висок 1.605 метара, одржан је у протеклу недјељу, а у склопу овог догађаја судјеловао је рекордан број од 800 планинара из око 50 планинарских друштава, те велики број заљубљеника у природу. Учешће у овогодишњем маршу узели су и планинари нашег планинарског друштва ”Визант”.

Опширније

У Растуши одржана промотивна планинарска акција

Данас је у Растуши одржана промотивна планинарска акција у организацији планинарског друштва Визант уз учешће удружења Еко парк и Мјесне заједнице Растуша, који су за све планинаре организовали ручак у просторијама Дома.

Опширније