Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: ПД Визант

Визант мијења излед клупских мајица: Наручите своју!

Нове мајице су опет израђене код провјерених произвођача, код којих иначе радимо од самих почетка Друштва- Графо Балкан тим. Мајице су израђене од најквалитетнијег DrySkin материјала, доста пута доказаног као веома практичног и пријатног приликом наших активности.

Опширније

ПД Визант позива на шетњу Растушом поводом шест година постојања

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава, поводом шест година постојања, у недјељу 31.03.2024., организује пјешачење селом Растуша са посјетом Растушкој пећини. Ради се о најмасовнијем планинарским догађајем на општини Теслић, али и шире. Претходна окупљања су бројила преко 300 учесника.

Опширније

Визант организује поход на Бјелашницу, Лукомир и Крвавац

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава у Суботу и Недјељу 04 и 05.11.2023.организује дводневни поход на планину Бјелашницу и њена два врха Обаљ(1896м.н.в.), Крвавац(2062м.н.в.) ,као и посјету селу Лукомир(1495м.н.в.) ,селу које је смјештено на највећој надморској висини на територији БИХ. 

Опширније

Визант организује дводневни поход на планину Волујак

Планинарско друштво „Визант 74274“ Чечава у суботу и недјељу, 7. и 8.10.2023. године, организује дводневни поход на планину Волујак и његова три врха: Лица – сјеверни врх (2111м н.в.), Лица – јужни врх (2153м н.в.) и Коту 2041.

Опширније

ПД Визант: Планинарски излет на Љубушу

Љубуша је планина која се налази између Дувањског, Косног, Равањског поља и Раме. Према југу се простире до Вран планине, према истоку и сјевероистоку до Радуше, а према западу и сјеверозападу граничи с Дувањским пољем.

Опширније

Успон на Лелију и Трескавицу / Фото: Бранислав Радишић

Визант освојио врхове Херцеговине

Први овогодишњи дводневни поход, чланови планинског друштва Визант из Чечаве, су имали на двије планине чији врхови прелазе висину изнад 2000 м.н.в. Као и у предходном периоду, трудили су се да што више препјешаче, па су тако за два дана прешли готово 50 километара и освојили 8 врхова изнад 2000 м.н.в.

Опширније

Визант обиљежио пету годишњицу

Јуче је планинарско друштво Визант, поводом пете годишњице оснивања, организовало шетњу најљепшим предјелима Чечаве. Око двије стотине планинара из двадесет клубова пјешачило је уређеном стазом дужине дванаест километара, попевши се на Краљичино Брдо и Високу Главицу. 

Опширније