Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: Миличевић

Миличевић: Радимо пројекте од историјског значаја

Начелник општине Милан Миличевић истиче да се пројекат реконструкције фабрике воде, која снабдијева Теслић чистом водом, налази у завршној фази рада. Подсјећа на то да постојеће постројење није реновирано од свог почетка, а током садашњих радова знатно се повећава капацитет и рјешава проблем водоснабдијевања за наредних сто година, како тврди.

Опширније

Миличевић изразио саучешће породицама страдале дјеце: Трагедија је посљедица читавог низа проблема, насиље међу дјецом постало је нормализовано и прихваћено као дио свакодневице

Наизглед мирно, облачно јутро у Београду, првог дана послије првомајских празника, прекинула је вијест да је у основној школи у том граду дошло до пуцњаве у којој је убијено осморо дјеце, а још шесторо њих рањено. Убијен је и чувар школе, а рањена наставница. Извршиоц је четрнаестогодишњи дјечак а сва убијена дјеца су рођена између 2009. и 2011. године.

Опширније

Миличевић за портал Чечаве: Радови на водоводу теку по плану, вода стиже до краја године

Пројекат водоснадбијевања села Чечаве, Растуше, Укринице, Горње Радње и Осивице је највећи инвестициони пројекат у новијој историји у овом дијелу теслићке општине, али и у самом Теслићу. Сам пројекат се реализује већ више од 10 година кроз разне фазе и тешко га је било пратити. Како се пројекат приводи крају, вријеме је да сумирамо читаву причу око водовода и како се одвијала његова реализација, докле се стигло те када се може очекивати његов завршетак.

Опширније