Skip to content Skip to left sidebar Skip to right sidebar Skip to footer

Ознака: Водовод

Миличевић за портал Чечаве: Радови на водоводу теку по плану, вода стиже до краја године

Пројекат водоснадбијевања села Чечаве, Растуше, Укринице, Горње Радње и Осивице је највећи инвестициони пројекат у новијој историји у овом дијелу теслићке општине, али и у самом Теслићу. Сам пројекат се реализује већ више од 10 година кроз разне фазе и тешко га је било пратити. Како се пројекат приводи крају, вријеме је да сумирамо читаву причу око водовода и како се одвијала његова реализација, докле се стигло те када се може очекивати његов завршетак.

Опширније

Нема подршке Министарства за изградњу водовода

Савјет мјесне заједнице Чечава, у оквиру активности око реализације пројекта изградње водовода, који би из градског водовода снадбијевао домаћинства у Чечави, послао је допис- захтјев за суфинансирање истражних радова (студије изводљивости) и израде пројектне документације Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде.

Опширније

У Мјесној заједници тема је водовод

У недељу 03. фебруара у сали Мјесне заједнице је одржан састанак на ком се разговарало о пројекту изградње водовода у мјесним заједницамам Чечава, Растуша, Укриница и Радња. Питање водовода покренуо је владајући СНСД који је и организовао састанак. Састанку је присуствовао директор Теслићког водовода, односно предузећа „РАД“ које газдује градским водоводом и замјеник начелника Општине.

Опширније